Начинается! В России запахло революцией....

Зображення
Илья Пономарев и Игорь Яковенко - о дезертирстве в армии РФ, бунтах и революции против преступного режима, а также "новой России", которую пытается строить Путин.

Росія вдарила по Польщі (Видео)

Уряд Польщі ухвалив рішення підвищити боєготовність деяких військових підрозділів після вибуху поблизу кордону з Україною, ймовірно спричиненого падінням російських ракет. Як повідомляє "Європейська правда", про це журналістам заявив речник польського уряду Пьотр Мюллер. "З огляду на ситуацію, що склалася, були реалізовані процедури, які передбачені в такій ситуації, в тому числі, серед іншого, щойно ухвалене рішення про підвищення готовності певних бойових, військових частин на території Польщі та про підвищення бойової готовності підрозділів силових структур в нашій країні", - заявив Мюллер. Він додав, що польський уряд вивчає наявність підстав для запуску процедур, передбачених статтею 4 Північноатлантичного договору. Нагадаємо, вона говорить, що сторони "проводитимуть спільні консультації, коли, на думку будь-якої з них, територіальній цілісності, політичній незалежності або безпеці будь-якої із Сторін загрожує небезпека". Мюллер також анонсував, що уряд Польщі оприлюднить повідомлення про інцидент, яке буде "чітким і строгим, зрозумілим по суті, щоб не було ніяких перекручувань". Після вибухів і загибелі людей у Польщі внаслідок падіння російської ракети президент Джо Байден зібрав екстрену зустріч зі світовими лідерами. "Президент США Джо Байден збирає екстрену зустріч зі світовими лідерами після інциденту в Польщі". Оновлено: Як повідомляє Reuters, світові лідери, які збиралися на зустріч G20 на Балі, провели екстрену зустріч в середу після того, як дві людини в Польщі загинули в результаті вибухів, які сталися через падіння російськх ракет. Зустріч була скликана президентом США Джо Байденом після того, як дві людини загинули в результаті вибуху в Пшеводові на сході Польщі біля кордону з Україною. До зустрічі долучилися лідери США, Німеччини, Канади, Нідерландів, Японії, Іспанії, Італії, Франції та Великої Британії. У Польщі підтвердили, що на її територію впала російська ракета, і викликали посла РФ Міністерство закордонних справ Польщі заявило, що на територію країни в другій половині дня у вівторок впала ракета російського виробництва. 15 листопада 2022 року відбувся черговий багатогодинний масований обстріл збройними силами Російської Федерації всієї території України та її критичної інфраструктури. О 15:40 в районі села Пшеводув Грубешівського повіту Люблінського воєводства впала ракета російського виробництва, внаслідок чого загинуло двоє громадян Республіки Польща", - йдеться в повідомленні польського МЗС, опублікованому пізно ввечері у вівторок. Там додали, що у зв'язку з інцидентом міністр закордонних справ Польщі Збігнєв Рау викликав посла Росії до МЗС з вимогою негайно надати детальні пояснення. Досі Варшава офіційно не підтверджувала, що на її території впала саме російська ракета.
Як відомо, в другій половині дня у вівторок Росія завдала масованого ракетного удару по території України, ракети впали неподалік від кордону з Польщею. Після цього прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький терміново скликав Комітет Ради міністрів з питань національної безпеки і оборони. Раніше агенція АР повідомила: американська розвідка підтверджує, що російські ракети у вівторок перетинали повітряний простір Польщі, внаслідок чого загинули двоє людей. Президент США Джозеф Байден під час телефонної розмови з польським візаві Анджеєм Дудою запропонував тому підтримку в розслідуванні вибухів біля кордону з Україною, ймовірно спричинених російськими ракетами.
Про це, як пише "Європейська правда", повідомили в Білому домі. Зазначається, що польський президент розповів Байдену про поточну оцінку Варшавою вибуху, який стався у східній частині країни поблизу кордону з Україною. У відповідь лідер США запропонував повну підтримку та допомогу Польщі у розслідуванні інциденту й підтвердив непохитну відданість Вашингтона щодо НАТО. Джерело

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сибирская Народная Республика - СНР (Видео)

Сколько раз Запад спасал Россию (Видео)

В НАТО сравнили Путина с Гитлером и заявили об угрозе войны с РФ (Видео)