Начинается! В России запахло революцией....

Зображення
Илья Пономарев и Игорь Яковенко - о дезертирстве в армии РФ, бунтах и революции против преступного режима, а также "новой России", которую пытается строить Путин.

Відрізали руки та зґвалтували вагітну

Відрізали руки та зґвалтували вагітну – Денісова розповіла про нові звірства окупантів.. Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова розповіла про звірства окупантів у звільнених населених пунктах. “Після звільнення населених пунктів від рашистських окупантів залишаються десятки і сотні закатованих, скалічених людей, які піддавалися страшним тортурам – таким є обличчя “асвабажденія”, що прийшло в Україну”, – розповіла омбудсмен. За її словами, у селищі Макарів на Київщині 80-річному чоловіку відрізали руки на очах у доньки – від отриманих ран він помер. Крім того, в Ірпені 20-річну вагітну жінку зґвалтували двоє окупантів, згодом вона втратила дитину. На Херсонщині 60-річного чоловіка били у присутності доньки – прикладами, палицями. “Під час окупації сіл Ягіде та Лукашівка на Чернігівщині російські загарбники облаштували свій штаб у Вознесенській церкві. У ній знайшли тіла людей, ймовірно, місцевих жителів, які були розстріляні російськими військовими”, – зазначила Денісова. Вона наголосила, що терор, жорстоке поводження та вбивства мирних жителів на окупованих територіях – це військовий злочин, визначений Статутом Міжнародного військового трибуналу та Римським статутом Міжнародного кримінального суду, та порушення норм Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни.
“Звертаюсь до Комісії ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення РФ в Україну та експертної місії, створеної державами-учасницями ОБСЄ відповідно до Московського механізму, врахувати ці факти військових злочинів та порушень прав людини РФ в Україні”, – закликала уповноважена. Нагадаємо, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні й розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст були завдані ракетні удари, атаковані військові об’єкти Збройних сил України. В Україні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію. Источник

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сибирская Народная Республика - СНР (Видео)

Сколько раз Запад спасал Россию (Видео)

В НАТО сравнили Путина с Гитлером и заявили об угрозе войны с РФ (Видео)