Начинается! В России запахло революцией....

Зображення
Илья Пономарев и Игорь Яковенко - о дезертирстве в армии РФ, бунтах и революции против преступного режима, а также "новой России", которую пытается строить Путин.

У Києві вбили близько 60 диверсантів

Радник міністра внутрішніх справ Віктор Андрусів повідомив, що в Києві у п’ятницю вбили 60 диверсантів. Нацгвардія викрила у Києві диверсійно-розвідувальну групу росіян, що діяли під виглядом підрозділу територіальної оборони. "У Києві сьогодні (у п’ятницю – ред.) було вбито близько 60 диверсантів. Затримано десятки любителів поставити мітку". Джерело: Андрусів у Facebook.. Окупанти, переодягнені українськими військовими, їхали в напрямку Києва з боку Гостомеля Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. "Російські військові захопили два автомобілі ЗСУ, переодягнулися у форму українських військових і на швидкості рухаються до центру Києва зі сторони Оболоні. За ними слідує колона російських військових вантажівок. Вони обов'язково будуть знешкоджені", – написала Маляр. Згодом вона оновила свій пост "знешкоджені". З допису на facebook-сторінці Міноборони стало зрозуміло, що диверсантів "засікли" та нейтралізували на Оболоні в Києві. Нагадаємо, перед тим на сторінці Операції об'єднаних сил повідомляли, що диверсійно-розвідувальні групи збройних сил РФ використовують автомобільну техніку, захоплену в Національної гвардії України, для глибокого проникнення у тил українських позицій.
Зокрема, вороги використовували два ББМ "Козак", три КРАЗИ та ГАЗ-66. У Міноборони уточнили номерні знаки автомобілів: Козак 6163, 6164, КрАЗ АІ5976, АІ5966, ГАЗ66, АІ5866 У ЗСУ закликали бути пильними й у разі отримання будь-якої інформації повідомляти правоохоронні органи.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сибирская Народная Республика - СНР (Видео)

Сколько раз Запад спасал Россию (Видео)

В НАТО сравнили Путина с Гитлером и заявили об угрозе войны с РФ (Видео)