Темні плями «Нацдружин»

Фільм-розслідування стосовно джерел створення, фінансування та діяльності «Національних дружин».

Як доводять автори скандального розслідування, ця псевдорадикальна організація повністю підконтрольна міністру МВС Арсену Авакову. Фінансується «чорною» готівкою через посередника – сина міністра-силовика.

Серед організаторів «Нацдружин» – виходець з російських спецслужб та ще декілька простих кацапських бандюганів. Їх діяльність – це низка пограбувань, рейдерських захоплень, катувань та вбивств за повної безкарності з боку поліції. Серед злочинів, за якими стоять члени «аваковюгенду» – вбивство Павла Шеремета і одного з ідеологів «Азову» Ярослава Бабича, теракт біля телеканалу «Еспрессо» тощо.


Ссылки из ролика
Сам пост https://numl.org/eRK
Ссылка номер один https://numl.org/eRG
Ссылка номер два https://numl.org/eRF
Ссылка номер три https://numl.org/eRH
Ссылка номер четыре https://numl.org/eRI
Ссылка номер пять: https://numl.org/eRL
Ссылка номер шесть https://numl.org/eRJ


На переконання розслідувачів, ідейна платформа НД – російський нацизм, сором’язливо перефарбований у кольори українського прапору. А самі організатори угруповання ніколи не приховували своєї прихильності до країни-агресора.

Кіберполіця, підконтрольна Авакову, намагається видаляти відео з усіх ресурсів, проте інтернет не перемогти. Проте ситуація для міністра внутрішніх справ стала настільки невтішною, що до відбілювання аваковюгенда підключили важку артилерію – феесбешну прокладку Толю Шарія.

Його істерика, звісно, не рекомендована для перегляду нормальним людям, але якщо хтось хоче скласти власне враження, посилання


Источник

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сибирская Народная Республика - СНР (Видео)

Сколько раз Запад спасал Россию (Видео)

В НАТО сравнили Путина с Гитлером и заявили об угрозе войны с РФ (Видео)