Использовал Македонский и запорожские казаки

Зображення
Использовал Македонский и запорожские казаки: ВСУ применяют против оккупантов "новое" оружие — кадры ВСУ используют против врага калтропы, которые были известны со времен Александра Македонского. читайте подробнее на сайте "Диалог.UA": https://www.dialog.ua/war/293237_1713150789 На днях в Сети стало появляться все больше роликов о том, как оккупанты жалуются на калтропы, которые ВСУ сбрасывают на дороги с помощью беспилотников. На так давно одно из таких видео выложил в Сеть и боец ВСУ Мадяр, которые воюет с оккупантами в районе Крынок. Западные военные эксперты проанализировали ролики из Украины, чтобы дать оценку "новому" оружию ВСУ останавливают оккупантов античным оружием - кальтропами, в изначальном виде соединёнными в форме звезды острыми стальными штырями Если его бросить на землю, то металлический шип всегда будет направлен вверх, а остальные составят опору Кальтропы можно датировать как минимум 313 годом до нашей эры, когда армия Александра Ма

НеЛох (Видео)

Прошло полгода после обвинений Бигуса в коррупции в Укроборонпроме не подтверждено ни одного факта из псевдо-расследования.
Прошло полгода, как украинцы решили резко сменить курс, которым шла Украина последние пять лет, манипуляции сделали свое дело, украинцев фактически лишили права на самосохранение украинской государственности. Пока именно так нужно констатировать этот факт. Прошло полгода, как проиграла Украина – но выиграл Зеленский, об этом в своем блоге пишет политический аналитик Павел Нусс.

Он отмечает, прошло полгода, как против пятого президента Порошенко была совершена одна из самых мощных информационных атак за всю его президентскую каденцию – обвинения Бигуса в коррупции в «Укроборонпроме».

Павел Нусс пишет, самое время теперь поинтересоваться: что мы имеем сейчас? А сейчас мы имеем то, что все силовые структуры давно перешли под полный контроль Владимира Зеленского, включая НАБУ, и за это время не найдено ни одного доказательства и не подтверждено ни одного факта из журналистского псевдо-расследования. Читайте также – Роман Бессмертный рассказал про ошибку Владимира Зеленского в переговорах с Путиным.


Президент України Володимир Зеленський не принесе Україні мир, а принесе вам поразку, якщо дозволити йому це зробити.
Прочитав я, значить, промову Зеленського в ООН. І ніби й непогано. Навіть краще, ніж непогано. Сторітеллінг про СЛІПАК - плюс, показав кулю - плюс, нагадав число жертв війни - плюс, згадав про анексію Криму Росією - жирний плюс.

Але це було на початку промови. А запам'ятовується, як кажуть, останнє слово.

Наприкінці промови Зеленський двічі, сука, ДВІЧІ повторив одну й ту ж фразу. Яка повністю перекреслює всі попередні фрази. Яка пееркреслює взагалі все.

Ця фраза - "Війну неможливо виграти перемогами".

Давайте я трошки нагадаю. Існує якась проста дихотомія, таке, знаєте, "або-або". Або війна закінчується для країни перемогою, або війна закінчується для країни поразкою. Це не футбол, тут з нічиїми погано. Навіть якщо сторони розходяться ніби як при своїх, все одно хтось втрачає більше. Життів, морів, земель, заводів. Він і програв. Немає винятків. І за дивним збігом обставин програє зазвичай той, хто менше перемагає. Знаю, це разюче глибока за внутрішнім змістом думка, але, мабуть, не всім доходить.

У чому полягає перемога України в цій війні? Вона полягатиме в:
- поверненні всіх територій, захоплених Росією;
- отриманні контрибуції (компенсації збитку);
- публічному суді і покаранні винних у розв'язанні війни;
- денацифікації Росії.

Відсутність одного будь-якого пункту в кінцевому рахунку буде означати, що ми не перемогли, а тимчасово відбилися і війна триває. Відсутність двох і більше пунктів означатиме поразку у війні. Вони напали на нас. Вони вбивали нас. Вони катували нас. Вони спалювали наші будинки. Банальне "ну ок, ми повернули як було" не працює. Ви не можете воскресити наших мертвих. Ми не можемо вас пробачити до вашого покаяння. Точка, крапка.

Для того, щоб перемогти, потрібно воювати і вигравати битви. Дипломатія може уповільнити війну. Може заморозити конфлікт. Може розвести війська. Може - разом з санкціями - навіть повернути нам наші території.

Але дипломатія не змусить Росію каятися. Чи не змусить її відмовитися від імперських амбіцій. Вона тільки принизить її і нам доведеться знову готується до війни.

Тільки тотальна перемога приносить плоди. Тільки руйнування приносить уроки. Тільки удар в голову змушує мізки працювати. Першу світову Німеччина програла, але війська Антанти до Берліна не дійшли. Результат? Після Першої світової Німеччина почала збирати сили для реваншу. Після Другої світової, коли Берлін був зметений з карти, коли в Нюрнберзі судили залишки ватажків, а після розвішували їх на шибениці, коли цілу націю покарали, яка змушена каятися, Німеччина стала миролюбною. Денацифікація і вогненний шторм. Незабутні враження.

Тільки так працює. І тільки той переможе у війні, хто думає про те, як він поламає противника і спалить його столицю. Так було. І так буде.

Зеленський не принесе вам мир. Він принесе вам поразку.

Якщо ви дозволите йому це зробити.



Нормандський формат вже зривається і все веде до фактичної капітуляції України.
Таку думку в ток-шоу "Прямий ефір" висловив ексміністр інфраструктури України Володимир Омелян.
"Насправді росіян ніколи не зупиняло, чи ви в цивільному, чи ви у військовому. Вони стріляли і в дітей, і жінок, і цивільних, і наших вояків. Абсолютно без жодних сентиментів. І тому, коли я був на фронті, я був у камуфляжі, а якщо на передовій – то в бронежилеті і з автоматом", - сказав Омелян.
Він зауважив, що справа полягає в абсолютно серйозній ситуації, що зараз відбувається чітка реалізація плану Путіна, яким живе Зеленський.


"Якщо ми пригадаємо його перші дії після обрання, в нього було питання обміну військовополоненими і полоненими нашими людьми. Він вважав, що, здійснивши цей обмін, він зніме будь-яку напругу в суспільстві, і що після цього йому пробачать все, бо він повернув українців додому. І для нього був реально величезний шок на День Незалежності, коли вийшли вояки", - додав Омелян.


Він зазначив, що в Зеленського був величезний шок, коли вийшли українці і сказали, що "ні, мир любою ціною нам не підходить".

"І в них почався збій в цьому "плані Путіна", який реалізовує Зеленський. Вони почали хаотично шукати відповіді. Відповіді у цих недолугих поїздках – його, його поплічників, які там ходять і розказують, що все добре, всі згодні, "состояние удовлетворительное", "пульс удовлетворительный", "пенсия чудесная". Це мені нагадує бюджет, який вніс новий уряд – теж "все удовлетворительно". Тому вони зараз в пошуку сценарію", - сказав Омелян.

Він наголосив, що зараз видно чітко, що Нормандський формат вже зривається.

"У них був свій внутрішній дедлайн – жовтень-листопад. Його не буде… В мене поки що немає жодних тверезих аргументів, щоб сказати, що цей сценарій не відпрацьований, що цього контракту у нього немає з Путіним. І те, що ми бачимо по розвитку подій, воно веде до фактичної капітуляції України. Україна вже втрачає коаліцію. Заяви Макрона і Меркель – не випадкові. По Трампу ми теж бачимо ситуацію. Блискучі переговори Зеленського з Трампом, плюс сама позиція Трампа щодо Росії – вона дещо є не зовсім проукраїнською. І ми ці фактори повинні враховувати. Зеленському ментально ближче Сочі, йому ближче Кремль, ніж Вашингтон чи Брюссель. Це теж факт, який ми повинні брати до уваги", - завершив Омелян.

Нагадаємо, депутат від фракції "Батьківщина" Іван Крулько висловив думку, що на зустрічі у Нормандському форматі три країни, які раніше були з одного боку, можуть виступити проти України.

Також, на думку Володимира Омеляна, Володимр Зеленський готовий здати всі позиції заради зустрічі в нормандському форматі.

Міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявляв, переговори щодо газового контракту будуть важливою частиною зустрічі в нормандському форматі.

Також у штабі ООС підтвердили, що о 12 годині 29 жовтня розпочався процес розведення сил з обох сторін (дзеркально) на ділянці у районі населеного пункту Золоте.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко і народний депутат, глава комітету з ПЕК Андрій Герус побилися 6 листопада в аеропорту "Бориспіль".


Відео згодом було опубліковано в інтернеті.

Радикал звинуватив "слугу народу" в тому, що той відкрив імпорт електроенергії з країни-агресора Росії, чим зрадив національні інтереси України.

"Ти запустив сюди росіян. Може, ти не знаєш, що Росія - агресор? Або до народу! Ти поміняв закон і пустив росіян!" - сказав Ляшко.

31 жовтня обидва політики зустрічалися в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера". Тоді Герус відмовився відповідати на питання Ляшка і демонстративно покинув студію.


Нагадаємо, 18 вересня Герус пролобіював поправку в закон "Про внесення змін до деяких законів України у сфері використання ядерної енергії", яка дозволила імпорт електроенергії з країн, що не входять до Європейського енергоспівтовариства. За його версією, імпорт мали здійснювати з Білорусі, проте 1 жовтня компанія "Юнайтед Енерджі" почала імпорт електроенергії з РФ. Факт початку імпорту електроенергії з Росії підтвердили в НЕК "Укренерго". Експерти пов’язують компанію "Юнайтед Енерджі" із олігархом Ігорем Коломойським.

1 жовтня була проведення перша поставка електроенергії з Росії в режимі імпорту — рівним графіком потужністю 100 МВт. За даними джерела на ринку, імпорт здійснений компанією "Юнайтед Енерджі", яку пов'язують із Ігорем Коломойським.

Голова парламентського комітету з питань інтеграції України з ЄС Іванна Климпуш-Цинцадзе вважає, що поправка Геруса відкрила шлюзи для російської електроенергії заради збагачення окремих олігархів і назвала неприпустимою торгівлю з країною-агресоркою. А також пообіцяла, що депутати ініціюватимуть відміну цієї поправки.

4 жовтня на сайті президента було зареєстровано петицію про заборону імпорту електроенергії з Росії.

Раніше в РФ підтвердили, що Україна стала експортувати електроенергію з Росії після 4-річної перерви.





Источник



■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сибирская Народная Республика - СНР (Видео)

Сколько раз Запад спасал Россию (Видео)

В НАТО сравнили Путина с Гитлером и заявили об угрозе войны с РФ (Видео)