Использовал Македонский и запорожские казаки

Зображення
Использовал Македонский и запорожские казаки: ВСУ применяют против оккупантов "новое" оружие — кадры ВСУ используют против врага калтропы, которые были известны со времен Александра Македонского. читайте подробнее на сайте "Диалог.UA": https://www.dialog.ua/war/293237_1713150789 На днях в Сети стало появляться все больше роликов о том, как оккупанты жалуются на калтропы, которые ВСУ сбрасывают на дороги с помощью беспилотников. На так давно одно из таких видео выложил в Сеть и боец ВСУ Мадяр, которые воюет с оккупантами в районе Крынок. Западные военные эксперты проанализировали ролики из Украины, чтобы дать оценку "новому" оружию ВСУ останавливают оккупантов античным оружием - кальтропами, в изначальном виде соединёнными в форме звезды острыми стальными штырями Если его бросить на землю, то металлический шип всегда будет направлен вверх, а остальные составят опору Кальтропы можно датировать как минимум 313 годом до нашей эры, когда армия Александра Ма

Канада оприлюднила нові дані розвідки літак МАУ збила іранська ракета

Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо оприлюднив дані розвідки, які свідчать про те, що український "Боїнг" збила іранська ракета.

Джерело: заява Трюдо на брифінгу

Пряма мова: "У нас є дані розвідки з різних джерел, включаючи наших союзників і наших власних розвідників. Докази свідчать, що літак був збитий іранською ракетою класу "земля-повітря". І це цілком могло бути випадковістю".

Деталі: За його словам, таким чином розвідка зробила "важливий прорив" у з'ясуванні причин авіакатастрофи.

Прем'єр зазначив, що отримана інформація підтверджує необхідність ретельного розслідування цієї справи. І Канада разом зі своїми партнерами робить все можливе, щоб таке розслідування відбулося.

у четвер кілька західних ЗМІ оприлюднили версію спецслужб США щодо падіння літака МАУ в Ірані. Вони підозрюють, що авіалайнер був помилково збитий іранською ракетою російського виробництва.
Іран прийняв український літак за американський об’єкт.

Іранські військові переплутали український пасажирський літак авіакомпанії МАУ з ворожим американським об’єктом.

Деталі: "Схоже, що іранський гарнізон, що знаходиться на захід від аеропорту, прийняв літак за ворожий американський об’єкт", – стверджують автори.

Як йдеться в статті видання, о 6:15 ранку в районі аеропорту Тегерану американська система раннього виявлення пусків балістичних ракет зафіксувала характерні особливості знову запущених ракет. Після чого американські супутники зафіксували інфрачервоний спалах – вибух.


За словами офіційних осіб США, іранська зенітна батарея випустила дві російській ракети. Ймовірно запущені ракети Тор-М1 Тегеран купив у Москви у 2005 році. Дальність їх дії сягає 12 кілометрів.



Серед загиблих були громадяни 7 країн: з Ірану 82; з Канади 63; зі Швеції 10; з Афганістану 4; зі ФРН 3, із Великої Британії 3, з України 11 громадян (2 пасажири й 9 членів екіпажу).



Джерело: The Guardian




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Сибирская Народная Республика - СНР (Видео)

Сколько раз Запад спасал Россию (Видео)

В НАТО сравнили Путина с Гитлером и заявили об угрозе войны с РФ (Видео)